Villkor

Välkommen! Tack för att du väljer att göra ditt köp hos Spralliga Kossan.
Vi kommer att göra allt för att din produkt och ditt köp skall bli en positiv upplevelse.
Du är viktig för oss och vi vill att du kommer tillbaka.

Är du företagskund är du välkommen att kontakta oss på telefon eller mail för vidare information.
Är du privatperson kan du fortsätta läsa så tror vi att du kommer att ha allt klart för dig innan du går vidare till beställning.

Minimiorder
100 SEK i ordervärde.

Leverans i Sverige
Leverans sker med Posten som brev eller paket beroende på storlek och vikt. För paket använder vi sms-avisering så vi vill att du registrerar ditt mobiltelefonnummer i dina kunduppgifter. Avisering via sms eller e-post är det snabbaste sättet att meddela dig när försändelsen (brev, paket eller pall) finns att hämta, är på väg eller är framme. Snabbt och bekvämt. Brevsändningar delas ut direkt i din brevlådan eller så blir du aviserad med postavi att hämta det på närmaste Posten ombud.

Leverans
Leverans sker med Posten.

Leverans utom EU
För närvarande skickar vi inte försändelser utanför Sverige.

Fraktkostnad
49 SEK. Fraktfritt när du handlar för 500:-.

Betalningssätt
FAKTURA – BETALA OM 10 DAGAR
Med faktura får du 10 dagars betalningsvillkor. Fakturan aktiveras i samband med att din order levereras och du får den antingen med i paketet eller postad i ett brev. I kassan måste du uppge ditt personnummer för kreditkontroll samt kontroll att adressen stämmer med din folkbokföringsadress. För närvarande fungerar detta endast med svenska personnummer, tills vidare hänvisar vi kunder i Norge, Finland och Danmark att kontakta oss om du vill handla mot faktura. Vi förbehåller oss rätten att hänvisa till andra betalningssätt om det finns betalningsanmärkningar registrerade på ditt personnummer.

Ånger- & bytesrätt
Ånger- och bytesrätt gäller i 14 dagar från den dag då du har fått din beställning. Returen bekostas av kund och varan/varorna ska skickas tillbaka oanvända i originalförpackning. Återbetalning sker till ditt konto eller med utbetalningsavi när vi mottagit och kontrollerat returvaran. Om du betalat mot faktura justeras beloppet efter returen. Du betalar endast för de varor du behåller samt frakt- och fakturaavgifter. Ångerrätt gäller inte egendesignade produkter med hänvisning till att de tillverkas efter särskilda önskemål.

Reklamation
Om en vara från oss levereras felaktig eller skadad ersätter vi givetvis med ny vara eller med varans värde samt betalar din returfrakt.

Retur
Om du ångrar ditt köp eller vill returnera varan för byte, så skicka varan tillsammans med din returinformation till oss. Gäller ej egendesignade produkter. Retur av färdiga väggord: Ångerrätt 14 dagar enligt distans- och hemförsäljningslagen gäller på köp av väggord ur vårt färdiga sortiment. Obs! För fullständig återbetalning måste returen ske så att väggorden inte skadas utan kan försäljas nyskick till annan kund. Arket måste returneras i ett rör och rullat med texten utåt. Arket får aldrig vikas.

Leveranstid
Alla produkter har en leveranstid på mellan 3 till 14 arbetsdagar. Har du speciellt önskemål om leveranstid går det att kontakta oss för information om möjligheten till detta. Om beställda produkter är tillfälligt slut på lager kan vi delleverera om varorna dröjer. I övrigt försöker vi samleverera så mycket som möjligt.

Priser
Alla priser anges i SEK.

Outlösa paket
Alla outlösta paket som returneras till oss debiteras kunden 200 kr för expeditions- och fraktkostnader.

Personuppgifter
De uppgifter du som kund registrerar hos oss när du skapar ett kundkonto, används enbart för att kunna behandla dina beställningar.

Företaget
eloh&wijk Reklambyrå AB
Slottsmöllan
302 31 Halmstad
Telefon 035-12 05 15
info@elohwijk.se
Org.nr: 556814-0882
Bankgiro 648-3218

Företaget har F-skattsedel och är registrerat för moms.

No comments yet.

Kommentera